May 27, 2024

FC Dinamo City ka tashmë një strukturë të kompletuar edhe sa u takon stafeve teknike të ekipeve të akademisë, ku trajnojnë emra të njohur të futbollit shqiptar, mes tyre edhe ish-futbollistë të Kombëtares, si Jahmir Hyka dhe Sabien Lilaj. Ju prezantojmë me trajnerët e secilit ekip:

Dinamo City U-19 – Bledi Kadiu

Dinamo City U-17 – Genc Mahmutaj

Dinamo City U-16 – Sabien Lilaj

Dinamo City U-15 – Jahmir Hyka

Dinamo City U-14 – Engert Bakalli

Dinamo City U-13 – Mario Lila

Dinamo City U-11 – Aleko Bregu

Trajner portierësh – Edvan Bakaj